Over ons

Het verhaal achter de oprichting: Nadat de NCC (Nederlandse Caravan Club) in 2015 het besluit heeft genomen Recreatieterrein De Zandkreek te sluiten maakte dit veel los bij de toenmalige kampeerders. Voor velen was het onvoorstelbaar nooit meer te kunnen kamperen op een van de mooiste stekjes aan het Veerse Meer.

Een aantal initiatiefnemers hebben toen een bestuur gevormd en Stichting Recreatieterrein De Zandkreek opgericht (14-12-2015) met als doel “het exploiteren van het Recreatieterrein”.

Waarom we doen wat we doen:

 

 

 

EdSnijders.jpgRuim 30 jaar ben ik samen met Hannie vaste gast op camping De Zandkreek. Voor ons en hopelijk ook voor onze gasten geldt dat wij hier rust, watersport en sociaal gezelligheid vinden. Als een van de initiatiefnemers en mede oprichter van de stichting ben ik vanaf het begin bij alles betrokken als bestuurslid. Met mijn technische achtergrond denk en werk ik graag mee aan de verbeteringen van ons terrein en alle mooie faciliteiten. Deze passie deel ik graag met anderen die ons ondersteunen met de zelfwerkzaamheden. Het sociaal aspect, respect en gedrag naar elkaar toe spreekt ons enorm aan op de Zandkreek. Als voorzitter wil ik graag de passie en gedrevenheid van Hennie voortzetten

UlcoVisserMet passie zorg ik voor de software, automatisering en de (web)marketing voor De Zandkreek, een mooie uitdaging op ons prachtige en lang gestrekte terrein.
Sinds 1975 ben ik te vinden op De Zandkreek, eerst met mijn ouders, later met onze twee zonen. We hebben veel plannen om ons terrein De Zandkreek nog verder te verbeteren en te vernieuwen, sinds we ons mooie terrein 9 jaar geleden hebben overgenomen van de NCC.
Inmiddels hebben we regelmatig wachtlijsten voor seizoensplaatsen en is de bezetting prima te noemen, dat geeft aan dat we op de goede weg zijn. Als je ziet wat we de laatste jaren al hebben bereikt, dan voorzie ik een mooie toekomst.

Klaas.jpg

Al sinds 2003 kom ik samen met mijn vrouw Marijke en onze drie zonen op “De Zandkreek” en wij waren zeer verheugd dat het terrein na 2015 behouden kon blijven als camping na oprichting van de Stichting.

Toen eind 2016 de toenmalige penningmeester stopte en het bestuur mij vroeg om de nieuwe penningmeester te worden heb ik geen moment getwijfeld om ja te zeggen. Ik kan met mijn expertise op het financiële vlak mijn steentje bijdragen om dit unieke terrein als camping te behouden.

SylviaBram.pngVanaf 2024 onze nieuwe beheerders. Sinds begin 2023 staan we op de Camping de Zandkreek. Vanaf dag 1 genieten we van onze plek met uitzicht op het Veerse Meer. Na een dag werken kom je ‘thuis’ en kun je de dag loslaten en genieten van de vrijheid en gezelligheid. Dit is ook ons motto “geniet van het leven”.  Dit willen we de campinggasten ook meegeven.
Silvia is een vrolijk en creatief persoon die houdt van duidelijkheid en gezelligheid.
Bram is een rustig persoon die houdt van een praatje en netheid.
We hebben jarenlange kampeer ervaring en gaan geen klusje uit de weg. Beiden houden wij van uitdagingen en denken we in oplossingen. Wij kunnen onze expertise met de administratie, de omgang met mensen en het onderhoud goed gebruiken op deze prachtige plek dat we graag netjes en sociaal gezellig willen houden.

CarlaPhilippaSinds 2018 beheer ik samen met Leo Camping De Zandkreek.
Vanaf 2024 zullen wij het stokje gaan overdragen aan onze nieuwe beheerders. Een terrein waar je nog kan kamperen zoals het bedoeld is. Rust, ruimte, weidsheid, gezelligheid en water zijn het sleutelwoord voor dit terrein. Met het creëren van een ontspannen sfeer en een gastvrij ontvangst hoop ik dat onze gasten zich thuis voelen en genieten. Als bestuurslid van de Stichting denk ik graag mee over het beheer, behoud en de toekomst van dit terrein.

LeoPhilippaGenieten van mijn pensioen betekent voor mij “buiten, bezig en onder de mensen zijn”.
Dat heb ik gevonden op dit terrein. Het is fijn om als beheerder een bijdrage te leveren aan het behoud  en onderhoud van dit terrein zodat de gasten hier optimaal kunnen genieten van hun vrije tijd.